Over Webdesign Woerden

Begin december 2019 is Hendrik-Jan Wansink, eigenaar en oprichter van OnceMedia, Webdesign Woerden en OnceHosting overleden. Begin 2020 zijn deze drie labels overgenomen door SiteVandaag, onderdeel van Pelátis Innovatie.

SiteVandaag richt zich net als Webdesign Woerden op het bouwen en beheren van professionele websites en webwinkels voor zakelijk gebruik. Pelátis Innovatie geeft bedrijfsadvies en consultatie enerzijds op het gebied van klantgerichte dienstverlening in het algemeen en op eCommerce specifiek anderzijds. Met jarenlange ervaring in vele branches (o.a. retail, bouw en zorg) staan wij klein en middelgrote MKB bij in het doen van lastige keuzes op het functioneel en effectief inzetten bij verkoop en acquisitie middels diverse kanalen via het internet.

Kern van onze dienstverlening draait hierbij om WordPress voor het bouwen van websites of de combinatie WordPress + Woocommerce voor het bouwen van webwinkels en alles wat verder bij komt kijken of zich mee laat integreren.

Specialisatie: Wij leggen ons toe op het professioneel bouwen én structureel onderhouden van zakelijke websites of webwinkels.
NB: Voor het laten bouwen van kleine websites (Onepagers) adviseren wij u de prijsvechters op dit gebied.

Om een website echt effectief te laten zijn is niet alleen een gedegen bouwtraject belangrijk, maar dient de website periodiek technisch onderhouden te worden maar inhoudelijk ook continue uitgebreid of aangepast te worden. Hiervoor is een lange adem in de vorm van een toereikend jaarbudget essentieel.

Er is met WordPress en Woocommerce veel mogelijk en er komen steeds nieuwe mogelijkheden en technieken bij qua presentie van de inhoud. Zeker in combinatie andere goed te integreren pakketten (zoals Mailchimp, Facebook, Vimeo enzovoorts). Wij helpen en adviseren u graag hierover.

Bij Webdesign Woerden kunt u terecht voor elk type website. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle type websites in heel veel branches. Of het nu gaat om een eenvoudig visitekaartje op het internet of dat het gaat om een uitgebreide webshop. Verder helpen wij u ook graag met een nieuwe huisstijl of een gerichte reclame campagne.

Wij staan voor een klantgerichte persoonlijke benadering en hebben service hoog in ons vaandel staan. Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kijk ook op onze andere websites